dilluns, 28 de gener del 2008

Col·lectiu de Riudoms de la JNC




Com ja havia anunciat en el post anterior, el passat dissabte vam inaugurar el nou col·lectiu de Riudoms de la JNC, al local de CDC-JNC del mateix municipi i vaig ser escollit cap local del col·lectiu.

A l’acte hi van assistir més de 70 persones, i cal destacar la presència de Jordi Cuminal Secretari General de la JNC, Josep Maria Cruset, alcalde de Riudoms, Ramon Margalef, president local de CDC, Josep Maldonado, cap de llista de Tarragona per al Senat.

Després, l’acte va continuar al Restaurant “Centro Riudomenc”, on Josep Maldonado va destacar la importància de les properes eleccions del 9 de març per la malaurada situació en que es troba ara Catalunya, i va encomanar a la JNC a engrescar a la joventut a la participació, a com d’important és anar a votar i encara més fer-ho en clau catalana.
Vull agraïr l'assistència de tots els que van venir, sobretot a Oriol Anguera i Manel Armengol, que des de fa mesos que m'han donat tot el suport per poder crear aquest col·lectiu, i també a els membres del col·lectiu de Tarragona, companys del col·lectiu on he estat militant fins ara. A tots ells i a tots els que van venir, moltes gràcies!

8 comentaris:

Albert Puñet ha dit...

ENHORABONA PEPE!!!!

Per cert, perquè sóc l'únic que te una copa de cava a la mà??

jejeje

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep, enhorabona per la constitució del vostre col.lectiu i per la teva eleccio com a cap local. però mira que deixar fora de la foto al Oriol....
Capità, perque serà que a tots els actes sempre estas brindant? jejejejeje

Anònim ha dit...

Ei moltes felicitats Pepe, ja m'explicaràs, me'n alegro molt que al final tot hagi sortit com tu volies... suposo que ara tindràs menys temps per quedar ...
Ens veiem

Xapix ha dit...

Anims pepe que aixó només ha fet que començar!!!

Capità per que jo vaig pensar i vaig deixar la copa despres de beureme-la
jajaj

JM AGELL ha dit...

Enhorabona!
Espero que funcioni bé el col·lectiu de Riudoms! I per si no t'as enterat sóc el Josep M. Agell de la JNC de Reus!!

Salut i sort!

JM AGELL ha dit...

Enhorabona!
Espero que funcioni bé el col·lectiu de Riudoms! I per si no t'as enterat sóc el Josep M. Agell de la JNC de Reus!!

Salut i sort!

Anònim ha dit...

Quina colla de pijets! Estan encara en l'edat de creure que els grans algun dia acceptaran la seva petita rebel·lia juvenil, les seves absurdes pretensions de pertànyer a una Catalunya independent. No he vist mai ningú tan enganyat! No veieu que els vostres companys el que volen és integrar-se en el govern espanyol? No veieu com els collen els empresaris i com els marquen el camí?

Amorós! Deixa els nens, collons! No siguis malvat!

Miquel

Anònim ha dit...

Amb els "nens" em refereixo a la santa innocència de la JNC. Quim, què t'avorreixes?

Miquel