diumenge, 20 de gener del 2008

JNC- RIUDOMS





El proper dissabte, 26 de gener, a les 21.00 del vespre es durà a terme la inauguració del col·lectiu de la Joventut Nacionalista de Catalunya de Riudoms, de fet no és una vertadera inauguració, sinó que és una re-inauguració, perquè fa uns anys el col·lectiu ja existia.
L'acte es durà a terme al nou local de CDC de Riudoms, al carrer major, número 34, així també quedarà inaugurat. Comptarem amb la presència de Jordi Cuminal, secretari de la JNC, així com el comitè local de cdc de Riudoms.
Després de la inauguració i d'haver brindat una copa de cava, es farà un sopar al Centro i acabarem la festa a la discoteca Motel.
Han estat moltes les reunions i xerrades que hem fet tots plegats per poder tirar endavant aquest projecte, i realment em fa moltíssima il·lusó poder inaugurar aquest col·lectiu, per això i aprofitant que és un acte obert, hi esteu tots convidats, pel sopar i la discoteca, cal que aviseu al Joel Bonet o a mi, per tal de poder fer la reserva.

5 comentaris:

Albert Puñet ha dit...

Compta amb el Capità Tarragona!!

Tinc el tratje a la tintoreria... Si no puc venir de gala amb el tratje bandera vindré de paisà!!

ENHORABONA!!!

Salut i feina!

Anònim ha dit...

Felicitats a CiU riudoms i a les JNC

Anònim ha dit...

no ens podem enganyar a nosaltres mateixos, Jordi Jané, s'ha empadronat fa quatre dies a l'Arboç. Ho va fer un xic abans de començar a fer la llista, o sigui que quan vam fer els reunions comarcals, vam fer riure.

Xapix ha dit...

IEEP des de Mont-roig del Camp!!!

Demà i assistire a mitjes, anire a l'inauguració i despres a la festuki jejej, i et posare un post per fer una mica de propaganda!!

Fins demà!

Enhorabona!!!!!

pEpE ha dit...

moltes gràcies pel vostre suport en un dia tan especial com aquest!

Salut!