dimecres, 11 de juliol del 2007

Festa Major de St Jaume a Riudoms

Que més bonic a l'estiu que anar a les festes dels pobles del Camp. Doncs ara s'acosta la festa Major de Riudoms. L'ajuntament de Riudoms acaba de publicar el programa d'actes d'enguany, en faig una pinzellada dels actes x joves:

20 de juliol a partir de les 23.00, al Parc de St. Antoni. Concert Jove organitzat pel Kintus'89, a càrrec de diverses formacions musicals d'actualitat: UGE (ex-extremoduro/rock), A VOCES (rumbeta - Cambrils), GAME OVER SELECTORS (reggae sound system - Reus), LA VOZ DE LOS NADIE (pop-rock - Reus). L'entrada és gratuïta.

21 de juliol a les 22.00. Al centre de la vila. Correfoc. Els Diables de Riudoms, junt amb altres deu colles (Les Borges del Camp, Alforja, Pratdip, Duesaigües, Cambrils, Garcia, La Selva del Camp, Cubelles, Llorenç del Penedès, Colla Infantil de La Selva del Camp), duran a terme un espectacular correfoc commemoratiu del 15è aniversari de la colla de Riudoms.

I després del Correfoc, per allà a dos quarts de dotze, Concert, al Parc de Sant Antoni, de La Fundación No Hay Manera . Entrada gratuïta.

Hi esteu tots convidats!

1 comentari:

El Capità Tarragona ha dit...

Doncs allí hi estarem!!

Salutacions company!!

I enhorabona per la majoria convergent!