diumenge, 22 de juliol del 2007

La gran festa del foc (crònica local)


Tal i com vaig assenyalar a l'anterior post, ahir hi va haver el correfoc per celebrar la festa major i de pas els 15 anys de la Colla de diables de Riudoms. Hem de felicitar la colla de diables, ja que l'organització va ser boníssima. Van iniciar la festa baixant quatre diables per la façana de l'esglèsia, i el "diable major" baixant per tirolina fins al centre de la plaça, i aquests van ser els que van donar foc a la resta de diables. A continuació es van iniciar dos recorreguts simultanis, després d'això encesa final amb les 11 colles a la plaça de l'esglèsia amb pirotècnia tirada des de la teulada de l'esglèsia amb traca final pel voltant de tota la plaça. S'ha de felicitar la colla de diables de Riudoms, i agraïr a les demés que ens van acompanyar. L'organització d'un event com aquest no és gens fàcil, desde recaptar diners per poder fer la festa, col·locar tota la pirotècnia, organitzar el recorregut, fer el sopar per 400 persones, etc etc etc. Enhorabona perquè els hi va sortir la mar de bé.



FELICITATS!


També he de dir que el final de festa, no va ser el desitjat, no perquè passés alguna cosa en especial sinó tot el contrari, ens vam trobar sense festa. En principi hi havia el concert del grup Fundación no hay manera, però quan vam acabar de sopar, era tard, i el concert ja estava a les acaballes, o sigui que ens vam trobar un dissabte de festa major al carrer, els pubs havien de tancar, i no es va programar cap més concert. Què va passar? No hi va haver prou comunicació entre diables i ajuntament per poder organitzar un concert de festa major com cal? es queixen sense motiu ja que el dia abans s'havia organitzat un concert de quintos i va ser un fracàs?
La veritat és que no ho sé. Però el que si sé, és que si algú vol alguna cosa, l'ha de proposar i participar. En fi, estic segur que l'ajuntament d'ara, està obert a propostes i projectes nous, i si algú els té, només cal presentar-ho.


6 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Ei Josep!

Només dir-te que s'està organitzant la PRIMERA TROBADA DE BLOCAIRES DE TARRAGONA el proper dia 25 d'Agost al Bar Tòfol.

Si vols t'interessa venir hauries d'enviar un correu electrònic a blocairestgn@gmail.com per tal de tenir-te registrat!

Gracies company!

Salutacions!

pEpE ha dit...

ok Capità, miraré l'agenda a veure com ho tinc. Ja t'enviaré el correu.
Salut!

tumacó ha dit...

oooooooooh ke bonit-oooooooo piepen!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep, felicitats pel teu bloc.
habia llegit algun comentari teu però no sabia que tenies blog, i crec que no et conec personalment com a tots els de la JNC de tarragona.
Vinga et poso un link al meu bloc.
una abraçada.

pEpE ha dit...

Gràcies, Quim, jo tbé et linko. Vam coincidir un dia a una reunió de la JNC, que van fer per nous militants, però no vam parlar personalment.
Vinga, fins aviat!

El Capità Tarragona ha dit...

iei pepe!

t'he deixat un meme al meu bloc!

Salut!