divendres, 25 d’abril del 2008

Lo transvasament no el faran!

Fa dies que es parla del transavasament de l'Ebre, en aquest video queda reflexada una altra promesa, FALSA, del Zapatero, i altres opinions de polítics i membres de la Plataforma en Defensa de l'Ebre.

També és curiós, que al Baix Camp ja hi ha tres pobles que es subministren l'aigua a través de camions cisterna (Alforja, Argentera i Riudecols) mentre que els alcaldes de Reus i Tarragona es venen l'aigua dels pous a Barcelona. Aquest estiu només es dóna 4 hores d'aigua per cada acció del pantà de Riudecanyes, enlloc de donar-ne 24, tal i com era habitual.

6 comentaris:

El Petit ha dit...

Pepe, l'aigua del Camp no ens la pendràn.

Però, què passa?

Si Barcelona crida, son 6 milions, si el Camp de Tarragona crida, som mig millió...i al damunt ens acusen d'insolidaris com si aquí ens sobrés l'aigua.

P.D= ja era que actualitzéssis!!

Salut!

Herois ha dit...

L'únic que hem de tranvassar són els membres de la selecció espanyola.

L'aigua millor deixar-la aquí.

Josep (sl) ha dit...

ja tens raó, ara estan marejant el perdiu sobre d'on sortirà l'aigua.

David Frigola ha dit...

I mentrestant, el riu Ter ha patit durant quaranta anys la transformació de riu ple a riu mig buit, provocant un canvi en els ecosistemes, fauna i flora que ja no es podrà recuperar. Els ecologistes d'això no en parlen. De moment, aproven qualsevol coseta que se'ls hi posa pel davant encara que s'hagin d'empassar els seus principis.

David Frigola ha dit...

Pots visitar el meu bloc
http://davidfrigola.bloc.cat/

fins ara

david

pEpE ha dit...

Joel, tens raó, no es preocupen si aquí a tarragona tenim suficient aigua per nosaltres, les mines quasi no ens baixen aigua i els pous estan sota mínims, i tot i així ens tracten d'insolidaris.

Herois: merci pel toc d'humor, que fa falta!

Josep sl: ara que plou i ja no estem a l'extrem, diuen que faran la canonada "per si de cas"

David: Benvingut a la tarracosfera, els ecologistes no s'aclaren, els de bcn diuen una cosa i fan plegar els del sud, són una colla d'incoherents!