dimecres, 28 de maig del 2008

Les cues per accedir a la T-11 des de Riudoms




Tal i com vaig dir en un post anterior, Jordi Jané es va comprometre a intentar solucionar el caos de l'entrada a la T-11 des de Riudoms que hem de patir tots els riudomencs i riudomenques cada dia de la nostra vida.

Dit i fet, la setmana passada, el diputat de CiU per Tarragona, Jordi Jané, va demanar la solució a aquest greu problema que ens trobem molts Riudomecs per poder accedir a la T-11, ja que no hi ha un accés directe des de la carretera de Riudoms, i s'ha d'anar a buscar la rotonda de Misericòrdia que es col•lapasa, ja que també hi accedeixen els vehicles de la carretera de Cambrils.




Han passat gairebé dos mesos de les eleccions, i la promesa que ens va fer Jordi Jané en un míting a Riudoms ja l'ha començat a complir demostrant-nos, una vegada més, que és el diputat de tot Tarragona.


Esperem que aquesta proposta que va fer la setmana passada prosperi i, d’una vegada per totes, es solucioni aquest problema. Dono les gràcies al nostre diputat per començar a buscar solucions a l'embús d'aquesta carretera a començaments de la legislatura.

4 comentaris:

Albert Puñet ha dit...

Un tarracopunt pel jordi!!

Aquesta carretera és infernal!!

Salutacions

Anònim ha dit...

Tu què has de ser independentista! Els convergents no sou de res, pertanyeu a les empreses, sou d'allà a on sona! CyU ni és, ni ha sigut, ni serà mai un partit independentista. Sou tan babaus que us tenen permanentment enganyats. Que ja no estàs en edat de que t'enredin així, home.

Miquel

Anònim ha dit...

Aquesta és una actuació que du a terme íntegrament el Ministeri de Foment a través de la demarcació de carreteres de Tarragona, en el qual CIU, no té cap competència ni atribució sobre la matèria.
La seva tasca ha quedat en fer-se alguna foto al costat de la rotonda o dir al Parlament de Catalunya que instarà a l’Estat a fer un accés a la variant, cosa que també queda fora del seu àmbit de competències, per tant, no hi té res a veure.

El diputat pel PSC al Congrés del diputats, Francesc Vallès, fa cosa d’un any es va comprometre públicament a fer gestions per tal de veure com es podia solucionar aquest problema de congestió de trànsit. I així ha estat amb una negociació amb el Ministeri de Foment.
Així doncs, que ningu es penji medalles que no li pertoquen i que s'expliquin les coses tal i com són.

Xapix ha dit...

bon Nadal i Pròsper 2009

salutacions mon-rogenques!!!