dijous, 20 de desembre del 2007

Autopista pintada de groc.


Com sabreu, fa uns mesos que van començar les obres per l’ampliació de l’AP7, per fer el tercer tant necessitat, en el tram Vila-seca Salou fins a l’enllaç amb l’AP2. Han començat gradualment, van iniciar les obres reforçant els diversos ponts que hi ha. Això no afectava pas massa als usuaris que desgraciadament em de pagar el maleït peatge. Però des de fa unes setmanes, estan reduint l’amplada dels carrils (en seqüències de 2,5 km), per a que així puguin arreglar la vorada i fer el tercer carril. Això implica que en aquests trams han reduït la velocitat màxima de circulació per la via, han passat de 120 a 80 km/h, i que els camions no poden avançar.

Ara els 40.000 vehicles que agafem l’autopista diàriament, ens trobem en una situació ben precària, ens trobem amb molt més riscs d’accidents, ja que ara quan s’avança a un camió, amb la poca amplada que hi ha, tenim que sortir del carril per a no fregar amb el camió, ens trobem amb cons per totes bandes, furgonetes de la pròpia obra que s’incorporen a mitja via, operaris que creuen els carrils, quan plou és impossible identificar les ratlles pintades al terra, ja que són grogues, trànsit més intens... i tot això pagant peatge, sense cap descompte. La concessionària està cobrant per una autopista que no està en condicions. Han de suprimir el peatge d’aquest tram en obres, ja que ara no estan oferint un servei d’autopista (en principi via ràpida, no? Doncs, límit de velocitat: 80 km/h) i no poden cobrar per un “servei” que no ofereixen. No pot ser que ens facin pagar per anar a 80 km/h, i a sobre amb controls de velocitat!

8 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Josep, em sembla una reflexió molt i molt interessant, de veritat.

Penso que tens tota la raó en el que expliques i penso el mateix que tu.

GRATUÏTAT DELS TRAMS DE L'AP7 QUE ESTAN EN OBRES!!

Tal i com està l'AP7 els hi sortiria més rentable cobrar pels que van per la N-340.

A veure si actualitzes el bloc més sovint, que m'agraden molt els teus escrits!

Salutacions

Anònim ha dit...

Pepet, unes preguntes:

1. Ets catalanista i et fas dir Pepe?

2. A Riudoms algú t'ha preguntat "where are you from?"

3. Mai es pot perdre la identitat és un lema?

pEpE ha dit...

Capìtà Tarragona, a veure si algú s n'adona i ens fan cas!

Sr. Anònim, respecte les teves preguntes: veig que t'has llegit el meu perfil, seria bo que abans de tant preguntar t'identifiquessis, ja que d'aquest manera dones una imatge de covard.

Si sóc catalanista i català de tota la vida, si tinguessis una miqueta més de cultura sabries d'on ve el nom pepe, i així sabries que no té origen castellà, però de totes maneres, una persona amb nom castellà, anglès o francès, no pot ser catalanista?
Evidentment que a Riudoms no m'ho han preguntat mai "where are you from?" però resulta que vaig viure una temporada llarga a l'estranger i cada any acostumo a anar-hi un parell de vegades.
I per acabar tu de identitat segur que no en tens, sr. anònim, per tant impossible perdre-la, primer l'has de trobar!

Salut!

Xapix ha dit...

Totalment d'acord amb tu pepe!!!!

que tinguis Bon NAdal i feliç 2008!!!

PD: Si visites el meu blog, veureas un especial nadal, que m'ha ortit la mar de be!!!

El Petit ha dit...

Pepe, el que no saben els ecologistes del tripartit, es que anant a 80 Kmph l'únic que es fa es augmentar els embussaments, els cotxes van amb marxes més curtes i augmenten les emissions. Que Déu em guardi de viure en l'àrea metropolitana de Barcelona. Mesures torrecollons com aquesta les que vulguis i més.

El Capità Tarragona ha dit...

Bones festes i feliç any nou!!

Salutacions

Albert Gasull ha dit...

Pepe, sort que ho has escrit tu... jo no soc dels usuaris habituals però aquesta setmana he agafat l'autopista tres cops i he d'admetre que en alguna ocasió he vist en detall la textura dels blocs aquells de formigó que han fotut.

Jo el que faria seria exterminar la raça humana i deixar pas a la següent espècie, a veure que tal ho fa.

pEpE ha dit...

Bones,

Xapix: Enhorabona per l'entrada de felicitació de nadal del teu blog, realment és molt divertida!

Petit: també penso que aiò de que hagin reduït la velocitat a l'entrda de bcn és un error, espero que quan s'en donguin compte rectifiquin.

Capità: Bon any!

Gasull: Doncs a partir del Gener, encara tindran la barra de pujar la tarifa del peatges. La veritat és que seria interessant poder veure que faria la següent espècie, llàstima que no hi serem per veure-ho.

Bon any 2008 a tots!

pEpE